Stedentrip Shoppen – 3 leuke steden voor shoppers

Mark Antwerpen winkel

Stedentrip shoppen? Hou je van winkelen en van stedentrips dan zijn er heel veel mogelijkheden voor een lekker weekend weg. De grote winkelketens en bekende merken vind je in bijna alle grote steden. Maar juist de bijzondere speciaalzaken en kleine boutiques zijn vaak een bezoekje waard. Of je nu een fashionista bent of een liefhebber van fietsen, er is altijd wel een bijzondere winkel te vinden. Liefhebbers van design gaan graag winkelen in Kopenhagen, lekker dicht bij huis heeft Antwerpen veel winkelplezier te bieden. Heb je wat meer tijd dan is New York wel het walhalla voor ‘shopping addicts’. Per stad zetten we de beste winkeltips op een rij, natuurlijk met adressen en openingstijden erbij.

stilleben kopenhagen denemarken

Shoppen in Kopenhagen

Hou je van design, die typische Scandinavische fashion? Dan ga je naar Kopenhagen. Je vindt er prachtige winkels, mooie warenhuizen en flagshipstores van Scandinavische merken zoals Hay en Mads Nørgaard en Georg Jensen.Stroget in het centrum van Kopenhagen is de langste autovrije winkelstraat van Europa. Voor liefhebbers van een citytrip winkelen, is Kopenhagen een uitstekende keuze.

stedentrip shoppen Nike Soho interieur

Shop 'till you drop in New York City

Groot, groter, grootst is het motto voor winkels in New York City. Bezoek het warenhuis Macy en verdwaal in het enorme pand, of vind een bijzonder boek bij Strands. Maar ook bijzondere kleine winkels zoals Story zijn een bezoek zeker waard. Ga je winkelen in New York, dan bezoek je natuurlijk ook een Apple Store en een brandstore van Nike of een ander groot merk. Zelfs als je niet van shoppen houdt, is winkelen in New York een belevenis. En als je genoeg winkels gezien hebt, vergeet dan vooral niet om de vele bezienswaardigheden van New York te bezoeken.

Mark Antwerpen winkel

Leuke winkels in Antwerpen

Stedentrip shoppen dichtbij huis? Dan is Antwerpen een leuke stad in de buurt. Natuurlijk kun je naar de Meir, grootste winkelstraat van Antwerpen, maar de stad heeft zoveel meer te bieden. Mooie speciaalzaken, conceptstores en bijzondere boutiques vind je allemaal in Antwerpen. De Vlaamse stad is een beslist een leuke stedentrip voor shoppers en bovendien lekker dichtbij!