Pak een reisgids


Een reisgids maakt de voorbereiding van je trip extra leuk. Van te voren krijg je al een beeld van je plaats van bestemming. Wat moeten we zeker zien, waar zitten bijzondere winkels en waar eet je lekker. Verder hebben de meeste reisgidsen handige kaartjes en bieden zij informatie over metro, tram en bus. Ook belangrijk zijn vaak de openingstijden van musea en andere attracties en bezienswaardigheden samen met de adressen.

Met een reisgids ben je niet afhankelijk van een internetverbinding.

Per stad hebben we steeds verschillende reisgidsen op een rij gezet. Zo zie je snel welke reisgids voor jou handig is.

Kopenhagen

anwb extra kopenhagen

De ANWB Extra laat de highligths van de stad zien in een compact formaat. Met de plattegronden en kaartjes vind je altijd je weg.

lonely planet pocket copenhagen

De Lonely Planet Pocket Copenhagen geeft je in een beknopte Lonely Planet gids informatie over alle bezienswaardigheden van Kopenhagen.

100 procent kopenhagen reisgids

Met 100% Kopenhagen op zak wordt het ontdekken van de Deense hoofdstad wel heel gemakkelijk

kopenhagen reisgids dominicus

Dominicus Stad-in-kaart is meer dan alleen een stedengids. Naast de beschrijvingen van attracties in Kopenhagen en dingen die je kunt doen, heeft deze gids acht uitvouwbare kaarten.

Lissabon

Gids Lissabon Marco Polo

Marco Polo is een praktische gids met een korte opsomming van hotspots voor de trendgevoelige toerist, een agenda en informatie over de keuken en winkels.

Capitool Reisgids Lissabon

De Capitool Reisgids Lissabon is een rijk geillustreerde gids en zowel handig in de voorbereiding als tijdens je verblijf in Lissabon.

wat en hoe lissabon gids

Wat & Hoe Onderweg Lissabon is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten.

100 procent Lissabon

Deze gids heeft een aantal wandelroutes die je gemakkelijk langs de verschillende hoogtepunten van Lissabon leidt en biedt ook tips van locals.

Reykjavik

reisgids insight ijsland

Insight Guide IJsland neemt je mee naar de mooiste plekken op IJsland. Reykjavik, de ‘gouden cirkel’ en het prachtige IJslandse landschap komen allemaal aan bod.

anwb extra reisgids ijsland

De ANWB Extra reisgids IJsland is een handig compact reisgidsje. In deze gids worden 15 hoogtepunten van IJsland besproken.

capitool compact reisgids ijsland en reijkjavik

Of je nu een weekendje naar Reykjavik wilt, Vikinghistorie wilt ontdekken, in de natuur wilt kamperen, watervallen en geisers wilt zien of gewoon een dagje wilt relaxen in een geothermisch zwembad. Capitool Compact IJsland weet waar je moet zijn.

dominicus ijsland gids

Deze 400 pagina’s tellende gids is geschreven door twee Nederlanders die al jaren op IJsland wonen. In de Dominicus IJsland komen alle aspecten van dit prachtige land uitgebreid aan bod.

Stockholm

dominicus zweden reisgids

Van de scherenkust tot de uitgestrekte bossen en van plattelandsdorp tot en met Stockholm, deze reisgids spoort je aan om de gebaande paden te verlaten en nog meer vanZweden te ontdekken.

capitool reisgids stockholm

De Capitool Compact Stockholm Reisgids biedt je alle informatie om de leukste bezienswaardigheden snel en gemakkelijk te vinden.

anwb reisgids stockholm

De ANWB Extra Stockholm brengt je naar 15 hoogtepunten van Stockholm: dé plekken die je niet mag missen. Elk hoogtepunt wordt beschreven met daarbij een klein kaartje dat verwijst naar de grote uitneembare kaart.

100 procent stockholm reisgids

De reisgids 100% Stockholm leidt je met een aantal wandelroutes langs highlights volgens de locals. Musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk gerangschikt per stadsdeel.

Madrid

lonely planet madrid

Met de Lonely Planet Madrid weet je waarschijnlijk nog meer over de stad dan de gemiddelde Madrileen. Naast de geschiedenis komen bekende en  minder bekende bezienswaardigheden aan bod.

100 procent Madrid Reisgids

100% Madrid heeft een aantal wandelroutes die je gemakkelijk langs de verschillende high lights leiden en biedt ook tips van locals. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en met de handige plattegrondjes vind je altijd de weg.

Trotter reisgids madrid

Leer het echte verhaal kennen achter de klassieke trekpleisters en krijg tips om de verborgen parels buiten de platgetreden paden te verkennen. Met verrassende anekdotes en topervaringen van Trotter

Capitool Reisgids Madrid

Je vindt in de Capitool Reisgids Madrid enorm veel kleurenfoto’s in alle formaten, driedimensionale overzichtstekeningen, opengewerkte tekeningen van musea en paleizen en plattegronden.

Kaapstad

dominicus kaapstad gids

Deze reisgids is helemaal gewijd aan Kaapstad. Het laat je het kosmopolitische Kaapstad zien met al zijn verschillende wijken en gebieden.

ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika

Deze dikke reisgids bied je gedetailleerde informatie over Zuid-Afrika en steden zoals Kaapstad. De ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika is een praktische reisgids voor iedereen die alles wil weten

cape town roughguide insider tips

Deze Engelstalige Roughguide laatje Kaapstad zien plus de omlioggende gebieden zoals de wijnlanden en de Gardenroute.

capitool reisgids zuid-afrika

Capitool Reisgidsen zijn altijd rijk geïllustreerd met veel foto’s en tekeningen. De Capitool Reisgids-Zuid Afrika is daar geen uitzondering op.

Genève

Wallpaper City Guide Geneva

Wallpaper * City Guides vertellen je niet alleen waar te verblijven, te eten en te drinken, maar ook wat je als toerist met een passie voor design zou willen zien.

Marco Polo Zwitserland Reisgids

Naast informatie over Genève vind je in deze Marco Polo reisgids ook meer info over de verschillende regio’s in Zwitserland en de mooiste plekken het land zoals de de Vierwaldstätter See, de Matterhorn, het mondaine St. Moritz, en Zürich.

Reisgids Capitool Zwitersland

Met compacte teksten en veel illustraties onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere. In de editie Zwitserland natuurlijk ook veel informatie over Genève.

travelguide car switzerland

Deze Engelstalige gids richt zich in het bijzonder op automobilisten. Daarom veel autoroutes. Van de oevers van het meer van Genève tot en met de Jura.

Tokio

roughguide tokyo japan

De Roughguide Tokyo wijst je de weg in het overweldigende Tokyo. Van de jonge neonverlichte buurt Shibuya tot het keizerlijk paleis. Deze Engelstalige reisgids is verder voorzien van veel foto’s en plattegronden en overzichtskaarten.

3 day guide to tokyo

Deze gids helpt je snel op weg en geeft je kort en bondig informatie over de geschiedenis van de stad, de belangrijkste plekken waar je geweest moet zijn en de highligths die je zeker gezien moet hebben. Handig als je maar kort in Tokyo kunt zijn.

lonely planet make my day tokyo travelguide

De Engelstalige Lonely Planet Make My Day biedt de lezer de mogelijkheid zijn eigen plan samen te stellen. Zo verken je Tokyo met al zijn bijzonderheden op jouw manier.

discover japan lonely planet

Lonely Planet Discover Japan helpt je met bruikbare tips en up-to-date informatie om het beste van het “Land van de rijzende zon” te ontdekken.

Rome

100 procent Rome reisgids

Met 100% Rome op zak wordt het ontdekken van Rome wel heel gemakkelijk. De leukste attracties en voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen. Bij deze gids kun je gebruik maken van de 100% app voor je Smartphone (Android en iOS).

Reisgids Rome National Geographic

Je vindt in de National Geographic Reisgids veel achtergrondinformatie bij de bezienswaardigheden van de stad. De gids biedt verder praktische tips over hotels, restaurants en winkels.

lonely planet verboden voor ouders rome

In deze luchtig en kleurig vormgegeven stadsgids van Lonely Planet, worden de leukste weetjes over Rome verteld voor kinderen. bijzonderheden verteld over Rome. De weetjes zijn leuk en niet moeilijk terug te zoeken in de stad. Ook leuk voor volwassenen.

Marco Polo Rome reisgids

Deze gids geeft een snel overzicht van de hoogtepunten en een korte inleiding over Rome. Door het bescheiden formaat neem je deze gids gemakkelijk mee in je jas zak.

Londen

tips Londen - 100% Londen reisgids

Met 100% Londen op zak wordt het verkennen van Londen  wel heel gemakkelijk. De leukste attracties en voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen. Bij deze gids kun je gebruik maken van de 100% app voor je Smartphone (Android en iOS).

Verboden voor ouders Londen Lonely Planet

In deze vrolijk  vormgegeven stadsgids van Lonely Planet, worden de leukste weetjes over Londen verteld, speciaal  voor kinderen. De weetjes zijn leuk en niet moeilijk terug te zoeken in de stad. Ook leuk voor volwassenen.

Capitool Reisgids Londen

Je vindt in de Capitool Reisgids Londen  enorm veel kleurenfoto’s in alle formaten, driedimensionale overzichtstekeningen, opengewerkte tekeningen van musea en paleizen en plattegronden. Zo ontgaat je geen detail van Westminster Abbey, de Tower of London en Tate Modern.

Marrakech

pocket roughguide Marrakech reisgids

Deze Engelstalige Rough Guide Marrakesh is  voorzien van veel foto’s en plattegronden en overzichtskaarten zodat je je weg gemakkelijk kunt vinden. In deze gids verder veel overzichten van plaatsen om te slapen, eten en drinken.  Ook de belangrijkste bezienswaardigheden van Marrakech krijgen de aandacht die zij verdienen.

100 marrakech reisgids

Dwaal met 100% Marrakech door de medina van deze prachtige Marokkaanse stad. Wil je de hele stad verkennen? Met 100% Marrakech mis je niets. Van bijzondere winkeltjes tot verborgen badhuizen. Bij deze gids kun je gebruik maken van de 100% app voor je Smartphone (Android en iOS).

dominicus marrakech reisgids

De Dominicus Marrakech is ze gids is geschreven door een Arabiste die gespecialiseerd is in talen en culturen van Marokko. De schrijfster neemt je mee naar het Jemaa el-Fna-plein waar de mix van culturen meteen merkbaar is, de paleizen, moskeeën, badhuizen en stadswoningen met idyllische binnenplaatsen (riads).

Dublin

anwb extra reisgids dublin

De ANWB Extra Dublin brengt je naar 15 hoogtepunten van de hoofdstad van Ierland, plekken die je niet mag missen. Elk hoogtepunt wordt beschreven met daarbij een klein kaartje dat verwijst naar de grote uitneembare kaart.

lonely planet pocket dublin

Met deze gids vind je gemakkelijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Dublin. De grote uitneembare kaart en verschillende  plattegrondjes wijzen je snel de weg. Door de gids heen vind je leuke tips van locals en insiders. Voor een korte vakantie is deze Engelstalige Lonely Planet Compact een goede keuze.

1005 dublin

Wil je alles uit je citytrip Dublin halen? Met 100% Dublin ontdek je de mooiste plekken van de stad. De leukste attracties en voor ’s avonds zijn er restauranttips voor elke smaak. Bij deze gids kun je gebruik maken van de 100% app voor je Smartphone (Android en iOS).

Wenen

anwb extra reisgids wenen

De ANWB Extra laat de highligths van de stad zien in een compact formaat. Met de plattegronden en kaartjes vind je altijd je weg.

100 procent wenen reisgids

Met 100% Wenen op zak wordt het ontdekken van de Oostenrijkse hoofdstad wel heel gemakkelijk. De leukste attracties en de beste plekken voor een Wiener Schnitzel en een voorstelling. Bij deze gids kun je gebruik maken van de 100% app voor je Smartphone (Android en iOS).

Capitool Reisgids Wenen

Je vindt in de Capitool Reisgids Wenen enorm veel kleurenfoto’s in alle formaten, driedimensionale overzichtstekeningen, opengewerkte tekeningen van musea en paleizen en plattegronden.

Barcelona

capitool reisgids barcelona en catalonië

Je vindt in de Capitool Reisgids Barcelona  enorm veel kleurenfoto’s in alle formaten, driedimensionale overzichtstekeningen, opengewerkte tekeningen van musea en paleizen en plattegronden. Zo ontdek je de bijzondere details van het werk van Gaudi.

reisgids 100 procent barcelona

Wie  100% Barcelona meeneemt ontdekt de leukste plekken en bezienswaardigheden van Barcelona. De leukste attracties en voor ’s avonds zijn er restauranttips voor elke smaak. Bij deze gids kun je gebruik maken van de 100% app voor je Smartphone (Android en iOS).

lonely planet verboden voor ouders barcelona

Ga je met kinderen naar Barcelona,  dan is “Verboden voor ouders-Barcelona” een onmisbaar boek. In deze uitgave van Lonely Planet vind je zoals de cover zegt “Alles wat je altijd al wilde weten” over de Catelaanse stad. Het is een reisgids en encyclopedie in één.